Hirdetés
Legolvasottabb cikkek
Hirdetés
Van véleményed?
Felhasználói videók
Legtöbbet kommentált cikk
B125 nem
p, 2011-01-14 13:05
dani
Sokan szavaztok "nem"-mel a B125-re. Kérlek írjátok le miért, kíváncsi vagyok a véleményetekre!
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Én nem is úgy mondanám hogy ellenzem egyszerüen feleslegesennek tartom az egészet.
Mintha arról lenne szó: száljunk e le a holdon?
Aki most nem A1-ezik az ettől biztos hogy nem fog közelebb kerülni hozzá.... aki meg most azért használja 50-esként mert nincs pénze rendszámosan fenntartani és jogsit csinálni annak ezután sem változik meg az anyagi helyzete és ideje sem lesz több.....ezután sem fog tudni különbözetit csinálni és rendszámoztatni....szóval rajtuk nem segít.
Aki eddig spórolni akart pl ingázásra, az kikalkulálta hogy megéri e neki a jogsiba , motorba, cuccba, bukóba befektetni vagy sem.....
A többiek csak olcsójánoskodnak, mert azthiszik ezzel sokkal jobban járnának...pedig nem.
Motort is kéne venni ugyanúgy, fenntartani tankolni...stb.
Akinek nincs pénze 100.000 alatti összegű jogsira és nincs ideje az ne motorozzon....mert úgysem fogja tudni anyagilag bírni.
Van egy határ szerintem ami alatt álmodozni lehet, de valóság nem lesz belőle.
Ez nem népikezdeményezés kérdése hanem pénz kérdés meg idő és akarat...mint minden más.
Ez az egész csak hülyítés szintűre sikeredett....üsszegrasztja az embereket, és a végén levonhatjuk az örök tanulságot hogy "ilyenek a plitikusok"...másra nem jó.
Szóval attól nem félek hogy ez sikeres lesz, !!!meg nem is zavarna!!!....ha bejön nem fogom izgatni magam miatta.......mert úgysem változna érezhetően semmi.
Most kár is lenne ezzel kapcsolatban olyanokat írni hogy képzetlenek lepnék el az utakat, veszélyforrás, magyar közlekedési kúltúra stb...
Ez csak "csakazértse" szintű fröcsögés lenne....meg mint mondtam úgysem lennének sokkal többen a 125-ösök....
A legtöbb pártolónak csak a szeme nagy, de nem ülne át, a fent írt okok miatt....szerintem.
P.tom!
Ha felül az NSR-re akkor ugyanúgy szabálytalan lesz, mintha most tenné azt. Hacsak nem a 11kW-os fojtott verziót hajtja.
Nem gyilkológépek a mai 4T 125ccm-es motorok, legyen meg a lehetőség rá, hogy éljen vele, aki szeretne.
Aki hülye az autóban is hülye és úgy talán még veszélyesebb, inkább üljön át akkor már a 125re és csinálja úgy ki magát...autóval 2méternyi zebraszélességben tarol, motorral csak 80centi:D
Az ok egyszerű! Aki 125-t akar vezetni, arra nem lesz jó ezután sem szimplán az autós jogosítvány. Tehát, ha amúgy is kell kresz vizsgát tenni és -akár egyszerűsített akár jelenlegi- gyakorlati vizsgát is, akkor máris ott vagyunk, mint ha jelentkezik A1-re.
Nem hinném, hogy ezek nélkül lehetne B-vel vezetni. Egyrészt, mert aki még nem ült motoron, csak autóban és felül egy NSR-re, az olyan, mint 125-ről egy Hayabusára. Másrészt gondoljátok, hogy nem csillan fel a vezetés szeme némi plusz bevétel láttán???